Taas yksi blogi…

Olen kirjoitellut blogia jo usemman kuukauden ja vaikka joitakin vierailijoita kyllä käy lukemassa juttujani ei blogiani vieläkään ole kukaan oikein löytänyt. Hieman asia harmittaa, vaikka alunperin ajattelinkin että dokumentoin tänne omia puuhiani aikani kuluksi ja opettelen valokuvaamista. Mutta olisihan se silti kiva, että myös muutkin innostuisivat tekosista ja ehkäpä kommenttien kautta saisi kosketuksen muihin käsillä tekijöihin.

Toisaalta nyt kun vihdoin on ollut aika jopa muiden blogien lukemiseen, olen huomannut miten paljon blogeja ja vieläpä todella todella hyviä sellaisia täältä löytyy. Vaikka muiden tekemisiä innolla lukikin ja sai niistä inspiraatiota tuleviin puuhiin, vähän ehkä masentuikin: koska blogeja jo on niin paljon, miten erottua, miten löytyä ja mistä saada lukijoita omalle blogille..

Noh, otan nyt tehtäväksi ainakin listautua blogipalveluihin. Tai ainakin alkaa googlettaa niitä. Tässä yksi “Bloglovin”, tätä kautta voi seurata ja lukea blogeja. Jatkossa myös minun.

Follow my blog with Bloglovin

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s