Kukkia kiitos!

_NIK6300_NIK6290_NIK6294

Lapsen ensimmäiset nimipäiväkekkerit menivät hyvin ja viirin väritystehtävästä tuli lopulta hitti, kunhan lapset alkujännityksestä hieman rentoutuivat ja uskaltautuivat piirustuspöydän ääreen. Mutta viireistä ja juhlista kuvia lisää myöhemmin.

Vieraiden mukana tuli useita kukkakimppuja – täytyy sanoa, että ne ovat aina ilo ja tervetullut lahja! Voi kun joskus raskisi itselleenkin suoda kimpun…vaikka ihan ilman mitään syytä.

Kuinka monta kertaa sinä olet suonut itsellesi kimpun?

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Kukkia kiitos!

  1. Keeve4 sanoo:

    Päätin, että aina kun olen heilunut mopin kanssa tai tehosiivonnut kylppärin, niin ostan ruokakaupasta muutaman euron kukat. Floristin tekemät kukkakimput ovat ihania, mutta noilla kaupan neilikka-, ruusu- ja tulppaanikimpuillakin saa jo arkeen piristystä.

    Tykkää

  2. Paikki sanoo:

    Moppautuisikohan meidänkin koti useammin, jos lupaisin itselleni kukat..kiitos ideasta. :D Tosiaan kukkakimput ovat marketeissa aika halpoja, nyt ymmärsin sen vasta itsekin.. Jos kauniin kimpun saa alle viidellä eurolla, ei se enää ole paha hinta siitä suunnattomasta silmän ilosta ja raikkaasta tuulahduksesta minkä se kotiin lahjoittaa.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s