Silkkipaperilove – lahjapaperina

Silkkipaperikääreinen lahjapaketti - yksinkertainen ja tyylikäs
Silkkipaperi lahjapaperina ja mt-teippejä

Minä olen rakastunut silkkipaperiin. Ja tämä rakkaus on sortiltaan sellaista riipivää – eli rakkautta, joka tuottaa paljon päänvaivaa ja jonka kanssa saa olla hyvin helläkätinen! Mutta silkkipaperi on monipuolinen ja antaa haastetta – siksi se kai onkin niin kiinnostava toveri.

Silkkipaperia voi käyttää lahjapaperina ja siitä voi tehdä koristeita. Paketointipuuhissa tykkään silkkipaperin tuntumasta ja siitä, että lahja saa herkän kääreen, joka on myös helppo avata.

Herkkyys tulee ilmi ikävä kyllä myös usein jo paketointivaiheessa – paperi rikkoontuu erittäin helposti.. Enpä muista yhtäkään pakettia, johon ei pientä repeämää olisi tullut. Mutta onneksi yleensä kaksinkertainen paperikerros, näyttävä rusetti ja vastaanottajan onnitteluhalaus ovat yleensä pelastaneet tilanteen. :)

Paketoin sisarenpoikani synttärilahjan miehiseen mustaan silkkipaperiin, mutta makusteltuani yksinkertaista pakettia (jossa oli vain vihreä lahjanaru) päätin lisätä pakettiin vielä teippejä. Niiden kanssa toimiminen vasta jännittävää olikin, sillä teipin kerran kosketettua silkkipaperin herkkään pintaan ei sitä voinut enää poistaa ilman repeämää. Siinäpä vaarallista ja jännittävää rakkautta kerrakseen!

Kumpi teistä oli muuten parempi – ilman teippejä vai niiden kanssa? Itseä jäi vähän kaivelemaan tuo teipeillä höystö, mutta yksinkertaisempaan lookiin ei luonnollisesti ollut enää paluuta..

__
Tarvikkeet:
Mt Slim Deco-teippi (Teippitarha), silkkipaperit: nykyään mitä ihanimpia silkkipapereita löytyy askartelukauppojen lisäksi myös markettien paketointi- tai askarteluosastolta.

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Silkkipaperilove – lahjapaperina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s