#12 Helppoa, nopeaa ja itsetehtyä? Joulukranssi ja askarteluvinkkejä kiireiselle

_NIK5549 Melkein itsetehty joulukranssi

Näin siinä taas kävi – varhaisesta jouluinnostuksestani huolimatta, että on enää muutama viikko jouluun ja oikeastaan kaikki valmistelut joulukortit mukaan lukien on vielä tekemättä.

Onneksi vieraillessani omien askartelujeni kanssa Pohjois-Hervannan koulun pikkujoulumyyjäisissä sain ahaa-elämyksen: paikalla oli tavallisia perheitä sekä koululuokkia myymässä itse tehtyjä tuotteitaan. Ai kuinka ihanilta moni asia näytti – ja kuinka halpoja nämä käsin tehdyt tuotteet olivatkaan!

Itsellä oli tarkoituksena sitoa jonkinlainen havukranssi takateranssin koristukseksi, mutta löytäessäni myyjäisistä 5 eurolla valmiiksi sidotun, upean ja suuren havukranssin tiesin heti että hommaan ei kannata itse ryhtyä. Ostamalla myyjäisistä saa helposti – mitä ikinä nyt etsiikään: joululahjoja, persoonallisia koristeita tai jouluhyvää.  Oman hyvän mielen lisäksi ostamalla antaa hyvän mielen myös muille.

Toivottavasti myös ne ysiluokkalaiset, jonka pisteeltä kranssin ostin, pääsevät sitten luokkaretkelleen haluamaansa kohteeseen kun kevät koittaa. ;)

Itse tuunasin kranssin parissa minuutissa omaan oveen sopivaksi lisäämällä siihen vanhan tonttukoristeen ja ylijäämänauhasta tehdyn rusetin.

Olipas kerrankin helppoa ja nopeaa, ja tuli kaikin puolin hyvä mieli.

Ohjeita ja vinkkejä nopean joulukranssin tekemiseksi

  • Osta pohjalle valmis havukranssi.
  • Lisää kranssiin vanhoja joulukoristeita: pieniä joulupalloja, rusetti vanhasta lahjanauhasta, jouluvalot tms.
  • Itse kiinnitin kranssiin tontun ja rusetin rautalangalla. Vääntelämällä rautalankaa sai koristeet asemoitua juuri oikeaan kohtaan – oikealle korkeudelle pehmeään kranssiin nähden.
Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”#12 Helppoa, nopeaa ja itsetehtyä? Joulukranssi ja askarteluvinkkejä kiireiselle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s