Hyvää huomenta – aamuäreän lehti

_NIK6745

_NIK6753

_NIK6751

_NIK6720

”Lehdet kiinnostavat minua!” Mutta kun äiti haluaisi vielä lukea tämän…ehjänä.

_NIK7186

Aamuhetki, kuten sen kuuluisikin mennä.. ;)

Olen aamuäreä ja yksi paras asia aamulla on sanomalehti ja sen tuoma rauha. Itse en kylläkään lue lehteä, mutta kun puolisoni lukee, on taattu että keskustelua ei synny ja saan mököttää rauhassa kahvikuppini äärellä.

Koska mies tykkää oikeasti lukemisesta, olemme yrittäneet opettaa tapaa myös jo vähän vauvalle. Äidillä tässä tietenkin agendana on se, että Ehkä joku päivä aamumme sujuvat rauhassa poika Aku Ankkaa lukien ja isä Helsingin sanomia. Ja äiti voi olla tuon ajan ihan hiljaa. 😃  (Lounaalla ja päivällisellä muuten lehden ja kännykän selailu on meillä kiellettyä, ne hetket on pyhitetty keskustelulle..tai noh, ainakin annamme siihen mahdollisuuden. )

Tällä hetkellä vauvaa kiinnostaakin jo kovasti.. jos ei lehden lukeminen, niin sen repiminen. Koska uusi, juuri aamiaispöytään haettu lehti olisi kivaa pitää vielä lukukelpoisena, ajattelin tarjota pojalleni “oman lehden”, jota hän saisi repiä sitten miten haluaa.

Edellisessä Pirkka-lehdessä oli niin kivan värinen kansi, että päätin irroittaa sen ja leikellä siitä ja lehden sisäosista pojalle oman pienen lehden.

Ohjeita ja vinkkejä kuvakirjan / leikkilehden tekoon lapselle

  • Toisinaan jopa ilmaislehtien kannet ovat niin nättejä, että niitä jää ihastelemaan (ainakin näin teen minä, vanha visuaalinen suunnittelija). Yhdestä kannesta saa tehtyä 2 – 4 pienen leikkivihkosen kantta.
  • Voit kurauttaa nopeasti saksilla lehden sivut kahtia ja taittaa ne keskeltä – tai selailla lehdestä kivoimmat kohdat ja poimia niiden kuvat lehteen.
  • Niittaa lopuksi sisäsivut kiinni taitoksesta kanteen.

Tarvikkeet: Käytetty lehti

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s