Vappu on…

vapputagit

oliko se työväenjuhla vai mikä? :) Nyt kun tässä olen katsonut viime päivät kampusalueen läheisyydessä jo viikkoja kestänyttä kuhinaa ja kuunnellut lintujen yltyvää sirkutusta, sanoisin vapun olevan myös luonnon heräämisen juhla! Niin kuin linnut kiivasti kutsuvat lajitovereitaan – tai oikeastaan sitä vastakkaista sukupuolta, niin kai me ihmiseläimetkin heräämme luonnon kutsuun… ”If you know what I mean.” ;)

Siksi päivän pikadesigninä on arkillinen vappuun ja tähän ihanaan, kutkuttelevaan aikakauteen liittyviä mietelauseita (suurin osa napattu Eino Leinon runoista), joita voi leikellä vaikka kuohuviinilasin koristeeksi.

Itse ajattelin ehkä kääräistä munkkien ympärille pienen paperikääreen ja liimata siihen sinetiksi näitä eri mietelauseita.  Tai ehkäpä teippaan nämä coctail-tikkujen koristeiksi? Hmh..

Vielä on vappuherkut ostamatta ja munkit leipomatta…on siis vielä hieman vaiheessa nämä vappuvalmistelut. Mutta onneksi simaa löytyy – ja aikaa on vielä ainakin vuorokausi, eli ei hätää siis.. :)

Kutkuttelevaa vappua kaikille!


Tarvikkeet: Lataa tästä tulostettava vappu-tägiarkki: vappu_a4.pdf
Ja tässä sama myös Gay Friendly Editiona.. :) : vappu_gay.pdf

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Vappu on…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s