Päiväunelmia

Kuva: Marigold & Grey:n www-sivuilta

Instagram on täynnä ihanuuksia ja tämä yhdysvaltalainen lähinnä lahjapakkauksiin erikoistunut yritys saa keuhkoni huokaamaan jokaisella kuvallaan. (Tässä Marigold & Greyn Instagram-sivu.)

Nyt äitiyslomalla on ollut aikaa miettiä mitä haluaa oikeasti tehdä elämällään ja sillä pienellä ajalla joka meillä oikeastaan käytössä on. Noh, onneksi paluu jonain päivänä omaan työhön tuntuu mukavalta ajatukselta, mutta jos eläisin 100% unelmaani en välttämättä olisi sittenkään töissä konttuurissa enkä eksoottisissa lomakohteissa viihtyvä miljönääri vaan ”Marigold and Grey”-tyylisen, tyylikkäisiin yritys- ja tervetuliaislahjoihin keskittynyt yksityisyrittäjä.

Katsokaa näitä ihania kuvia..

Voin olla toki väärässä, mutta minusta tuntuu ettei Suomen markkinoilla ole kysyntää näin tyylikkäille lahjoille? Toki yrityslahjoja lähetellään paljon, mutta ainakin ne joihin itse olen oman  työhistoriani aikana törmännyt on pakattu hyvin koruttomalla tavalla.

Onkohan niin, ettei nykyajan yrityksillä ole varaa enää ”kunnon lahjuksiin” vai onko lahjafirmojen täytynyt tuotteistaa valikoimansa tehokkuuden tähden hyvin tylsäksi? Ainakin  tämän Marigold & Grey:n kuvavirtaa on ilo katsella, sillä jokainen paketti näyttää kauniin ja viimeistellyn ilmeen lisäksi hyvin omaperäiseltä. <3

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s