Pattern of the day – taatelipussin uusi ilme

Kuvitteellinen ilme Rainbow-taatelit -tuotteelle

rainbowtaatelit1

rainbowtaatelit2
Minua on kiehtonut viidakkomaiset tapetit jostain syystä – tarkoitan siis tämänkaltaisia tapetteja. Liekö tyylissä vähän otettu myös vaikutteita vanhan ajan kasvisto-kansioista tjs? Olen itse pelkistettyjen pintojen, kuvioiden ja värien ystävä, joten mietinkin miksi nämä normaalista maustani poikkeavat kuosit silti kiehtovat minua..Syy selvisi, kun intouduin itse kokeilemaan tuollaisen kuosin luomista.

Oikeastaan idea lähti liikkeelle Rainbow taatelit -pussista, jonka sisältö on niin kovin hyvää mutta ulkonäkö niin kovin lattea. Minua alkoi itseasiassa oikein ärsyttämään, miksi usein halpatuotteiden ilmeen täytyy olla niin törkeä. Toki ymmärrän, että “halvalla ja mauttomalla” ilmeellä haetaan halpaa fiilistä. -Jos tuote näyttäisi liian fiiniltä ja ylelliseltä, saattaisi tarkan markan vartijan silmä automaattisesti ohittaa tuotteen..Mutta silti. Koska tuotteiden printtaus ja tuotanto muutenkin on suuri prosessi, ei tuotteen hintaa juurikaan luulisi nostavan se, jos pakkauksen kuosin suunnitteluun käytettäisiin hieman enemmän aikaa? Eihän?

Aloin siis miettimään, miltä pussi voisi näyttää ilman liukuvärejä. Hahmottelin pussin taustalle tuollaisen “floral”/viidakko-kuosin, joka koostuu taatelipuun ja muiden palmujen oksista. Kuosi on kasattu nopeasti yhteen ja graafikassa saattaa olla rosoa – mutta tärkeintä tässä olikin jälleen kokeilu ja suunnittelu, ei 100.00% viimeistelty lopputulos.

Kun värkkäsin kuosia, ymmärsin lehdyköitä asetellessani ja inspiraatiokuvia googlettaessani, että nämä kuosithan ovat oikeastaan aika psykedeelisiä! Sehän niissä minua varmaan kiehtoikin (minua on aina kiinnostanut psykedeelisyys / luonnottomuus..ehkä se on vähän niin kuin ”aikuisten visuaalista satua” tai jotain sellaista?).

Olipa jotenkin kiehtovaa yhdistää luonnollisia elementtejä luonnottomalla tavalla.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s